Lainaa 20 000 euroa

Haluatko hakea lainaa 20 000 euroa? Voit hakea lainaa netistä ilman vakuuksia ja takaajia ja saat alustavan luottopäätöksen heti.

Voit hakea lainaa valitsemaltasi lainantarjoajalta tai kilpailutuspalvelun avulla, joka toimittaa hakemuksen jopa 25 eri lainantarjoajalle.

Kilpailutuspalvelun avulla voit saada yhdellä lainahakemuksella useita lainatarjouksia, joista voit valita halvimman vaihtoehdon tarpeisiisi.

Kilpailuta 20 000 euron laina huolellisesti usean eri pankin ja rahoituslaitoksen välillä, jolloin voit saada monta lainatarjousta vertailtavaksi.
Sortter on suomalainen lainojen vertailupalvelu. Vertailu tehdään aina asiakkaan etu ensimmäisenä.
 • Lainamäärä: 500 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 20 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Nimelliskorko: 4 - 20%Omalaina on 100 % suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
 • Lainamäärä: 500 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 20 vuotta
 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Nimelliskorko: 4,19 - 20%
29,99€
/kkRahalaitos on suomalainen lainanvälityspalvelu, joka on toiminut jo vuodesta 2011 lähtien
 • Lainamäärä: 500 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Nimelliskorko: 4.5 - 20%
23€
/kkUno Laina auttaa löytämään sopivimman lainan kilpailuttamalla useita pankkeja ja rahoituslaitoksia
 • Lainamäärä: 1000 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 20 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Nimelliskorko: 4 - 20%
33,99€
/kkEtsilaina.fi™ palvelun kautta voit hakea lainatarjouksen 1000 – 60.000 euron lainalle
 • Lainamäärä: 1000 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Nimelliskorko: 4 - 20%
29,99€
/kkUusi kotimainen kattokorko tarjoaa lainaa 10 000-60 000€ aina alle 10% korolla.
 • Lainamäärä: 2000 - 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 18 vuotta
 • Ikäraja: 25 vuotta
 • Nimelliskorko: 5,99 - 10%
15€
/kkEtua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys
 • Lainamäärä: 500 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 18 vuotta
 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Nimelliskorko: 4,68 - 19%
30,99€
/kkVippi on palvellut tyytyväisiä asiakkaita jo yli 10 vuotta tarjoten erilaisia rahoituspalveluita arjen tueksi.
 • Lainamäärä: 300 - 2000€
 • Laina-aika: 7 - 65 kk
 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Nimelliskorko: 9,9 - 19%
15€
/kk

Hae lainaa 20 000 euroa vaivattomasti netistä

Tarvitsetko 20 000 euroa lainaa? Netistä löytyy lukuisia lainantarjoajia, joilta voit hakea tarvitsemasi summan erilaisiin tarpeisiin. Suomen markkinoilla toimii useita pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka myöntävät 20 000 euron lainoja ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse vakuuksia tai henkilötakaajaa lainan saamiseksi.

Voit hakea lainaa 20 000 euroa helposti kotisohvaltasi käsin, mihin aikaan tahansa, käyttämällä puhelinta tai tietokonetta. Riittää, että täytät lainahakemuksen pankin tai rahoituslaitoksen verkkosivuilla ja saat heti alustavan luottopäätöksen. Jos luottopäätös on myönteinen, saat pian lainatarjouksen, jonka voit hyväksyä tai hylätä.

Lainan hakeminen netistä kannattaa aloittaa tutustumalla eri pankkeihin ja rahoituslaitoksiin. Ennen hakemuksen täyttämistä on suositeltavaa vertailla eri lainantarjoajien tuotteita, korkoja, takaisinmaksuaikoja ja muita ehtoja. Lainanantajien verkkosivuilla on lainahakemus, jonka täyttämällä voit hakea tarvitsemasi summan lainaa.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen ja lähettänyt sen, saat alustavan luottopäätöksen. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen saat lainatarjouksen, ja lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen rahat siirretään tilillesi usein 1-2 arkipäivän kuluessa. Näin voit saada 20 000 euron lainan netistä ilman, että sinun tarvitsee käydä pankissa tai rahoituslaitoksessa lainaneuvotteluissa. Voit hakea lainaa netistä yksin tai yhteishakijan kanssa, mikä parantaa mahdollisuuksiasi saada hyväksytty lainapäätös.

Netin kautta lainan hakeminen on vaivaton tapa saada tarvitsemasi rahoitus käyttöösi. Vertailemalla huolellisesti lainaehtoja ja harkitsemalla päätöstäsi, voit löytää juuri sinulle sopivimman lainaratkaisun.

Kuka voi saada 20 000 euron lainan netistä?

Voit saada lainaa 20 000 euroa netistä, jos täytät pankin tai rahoituslaitoksen asettamat vaatimukset. Sinun tulee asua Suomessa. Säännölliset palkka- tai eläketulot ovat myös edellytys, sillä ne osoittavat maksukykysi. Lisäksi sinun tulee olla vähintään 18-vuotias ja sinulla ei saa olla maksuhäiriöitä. Jos täytät nämä vaatimukset, sinulla on hyvät mahdollisuudet saada hyväksytty luottopäätös.

Jos et täytä kaikkia vaatimuksia, saatat saada hylätyn luottopäätöksen. Tällöin voit kokeilla hakea lainaa toiselta pankilta tai rahoituslaitokselta, sillä eri lainanantajilla voi olla erilaisia kriteerejä. Joillakin pankeilla saattaa olla tiukemmat ehdot, esimerkiksi ikäraja voi olla 20 tai 23 vuotta.

Jos et saa lainaa 20 000 euroa yksin, voit hakea lainaa yhdessä puolison tai muun yhteishakijan kanssa. Yhteishakijan kanssa haettaessa mahdollisuudet hyväksyttyyn lainapäätökseen paranevat, ja voit saada edullisemmat lainaehdot. Yhteishakijan tuoma lisäturva voi parantaa luottokelpoisuutta ja näin helpottaa lainan saamista.

Vaikka lainan hakeminen netistä on mahdollista ilman vakuuksia, on aina hyvä olla tietoinen omista taloudellisista velvoitteistaan ja vastuistaan. Varmista, että lainanotto on varmasti tarpeellinen ja että pystyt suoriutumaan 20 000 euron lainan takaisinmaksusta ilman ongelmia. Näin varmistat taloudellisen hyvinvointisi myös tulevaisuudessa.

Onko mahdollista kilpailuttaa 20 000 euron laina netissä?

Kyllä on mahdollista kilpailuttaa laina vaikka hakisit lainaa 20 000 euroa netissä, ja suosittelemme tätä lämpimästi. Lainan hakeminen 20 000 euron summalle ei ole päätös, joka kannattaa tehdä hätiköiden. Ei myöskään ole suositeltavaa hakea 20 000 euron lainaa vain ensimmäisestä vastaantulevasta pankista tai rahoituslaitoksesta. Kilpailuttamalla lainan voit säästää merkittävästi rahaa, ja saat mahdollisuuden valita itsellesi parhaimman vaihtoehdon.

Suosittelemme kilpailuttamaan 20 000 euron lainan huolellisesti usean eri pankin ja rahoituslaitoksen välillä. Hakemalla lainaa 20 000 euroa useasta paikasta, voit saada useita lainatarjouksia vertailtavaksi. Tämä prosessi antaa sinulle paremman käsityksen tarjolla olevista ehdoista, koroista ja muista lainakustannuksista.

Voit itse valita pankit ja rahoituslaitokset, joihin lähetät lainahakemuksesi, tai hyödyntää maksuttomia lainojen kilpailutuspalveluja. Näiden palvelujen avulla voit yhdellä hakemuksella saada jopa yli 25 lainatarjousta, mikä tekee kilpailuttamisesta vaivatonta. 20 000 euron laina on jo niin suuri, että sen kilpailuttaminen täytyy ja kannattaa tehdä huolellisesti.

Kilpailuttamisen hyödyt tulevat esiin vain, jos pyydät useita lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Näin voit vertailla lainaa 20 000 euroa tarjoavia lainatarjouksia kaikessa rauhassa ja nähdä selvät erot lainatarjousten kustannuksissa. Pienet erot koroissa ja kuluissa voivat ajan myötä kasvaa merkittäviksi säästöiksi.

Mihin voin hakea lainaa 20 000 euroa?

Voit hakea lainaa 20 000 euroa mihin tahansa käyttötarkoitukseen, sillä monet pankit ja rahoituslaitokset myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja henkilötakaajia. Tämä tekee lainan hakemisesta joustavan ja helpon ratkaisun moniin tarpeisiin. Tässä muutamia yleisiä käyttökohteita 20 000 euron lainalle:

Kodin tai kesämökin remontointi: Yksi yleisimmistä syistä hakea lainaa 20 000 euroa on kodin tai kesämökin remontointi. Remonttilaina voi kattaa remonttikulut, kuten materiaalit, työvoiman ja mahdolliset lisävarusteet. Näin voit päivittää kotisi tai kesämökkisi vastaamaan paremmin omia tarpeitasi ja toiveitasi.

Auton hankinta tai korjauskulut: 20 000 euron laina voidaan myös käyttää auton hankintaan. Tämä voi tarkoittaa uuden tai käytetyn auton ostamista. Lisäksi autolaina voi kattaa myös auton korjauskulut, mikäli nykyinen ajoneuvosi vaatii suurempia huoltotoimenpiteitä.

Lainojen yhdistäminen: Monet hakevat lainaa 20 000 euroa myös lainojen yhdistämiseen. Yhdistämällä lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi, voit saada selkeämmän kuvan taloudellisesta tilanteestasi ja mahdollisesti pienemmät kuukausittaiset maksut. Tämä voi helpottaa budjetointia ja vähentää korkokuluja.

Lomamatkat: Joskus arjen kiireet vaativat tauon, ja matkalaina voi mahdollistaa unelmien lomamatkan toteuttamisen. Olipa kyseessä sitten eksoottinen ulkomaanmatka tai rentouttava kotimaan loma, laina voi auttaa kattamaan matkakustannukset.

Muut tarpeet: Lainaa 20 000 euroa voi käyttää myös muihin arjen tarpeisiin, kuten kodinkoneiden hankintaan, opintojen rahoittamiseen tai vaikkapa häiden järjestämiseen. Koska laina on vakuudeton, sen käyttökohteet ovat erittäin joustavat ja voit itse päättää, mihin tarkoitukseen haluat lainaa käyttää.

Voit saada 20 000 euron lainan ilman vakuuksia tai takaajia

Mikäli suunnittelet hakevasi lainaa 20 000 euroa, sinulla on useita vaihtoehtoja. Voit valita vakuudettoman tai vakuudellisen kulutusluoton, joustoluoton tai pankkilainan. Vaikka vakuudellinen laina voisi olla edullisempi vaihtoehto, kaikilla ei ole mahdollisuutta antaa omaisuutta vakuudeksi tai löytää sopivaa henkilötakaajaa. Tämän vuoksi vakuudettomat lainat ovat tänä päivänä erityisen suosittuja.

Onneksi netistä löytyy useita pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka myöntävät lainaa 20 000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia. Tämä tekee lainan hakemisesta useille mahdollista. Sinun ei tarvitse huolehtia omaisuuden antamisesta vakuudeksi tai takaajan löytämisestä, mikä tekee prosessista yksinkertaisemman ja saavutettavamman.

Jos kuitenkin omaat vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta tai voit hankkia henkilötakaajan, kannattaa pyytää lainatarjous myös vakuudellisesta lainasta. Vakuudellinen laina voi tarjota alhaisemman koron ja edullisemmat ehdot, mikä voi säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

Voit myös harkita lainan hakemista yhteishakijan kanssa. Yhteishakija voi olla esimerkiksi puoliso tai muu läheinen henkilö. Pankit myöntävät lainoja todennäköisemmin ilman vakuuksia ja takaajia kahdelle henkilölle, ja usein myös lainaehdot ovat edullisemmat yhteishakijoille. Yhteishakijan avulla voit parantaa mahdollisuuksiasi saada hyväksytty lainapäätös ja edullisemmat lainaehdot.

Lainahakemuksen täyttäminen netissä on vaivatonta. Useimmilla pankeilla ja rahoituslaitoksilla on verkkosivuillaan selkeät ohjeet ja lainahakemus, joiden avulla voit lähettää hakemuksesi nopeasti. Hakemuksen käsittelyaika vaihtelee, mutta yleensä saat alustavan luottopäätöksen jo saman päivän aikana.

Mitä takaisinmaksuaikoja tarjotaan 20 000 euron lainoille?

Kun suunnittelet hakevasi lainaa 20 000 euroa, voit valita sinulle parhaiten sopivan takaisinmaksuajan. Lähes jokaisen pankin ja rahoituslaitoksen verkkosivuilta löytyy lainalaskuri, jonka avulla voit tehdä laskelmia lainan kustannuksista eri laina-ajoilla. Lainalaskurin avulla näet myös, kuinka suuria kuukausimaksuja eri takaisinmaksuajat edellyttävät.

20 000 euron lainan takaisinmaksu tapahtuu yleensä kuukausittaisissa erissä. Takaisinmaksuaika vaihtelee valitsemastasi lainatarjouksesta riippuen, ja se vaikuttaa merkittävästi lainan kokonaiskustannuksiin sekä kuukausierien suuruuteen. Pidemmällä takaisinmaksuajalla kuukausierät ovat pienempiä, mutta lainan kokonaiskustannukset saattavat olla suuremmat korkojen takia. Lyhyempi takaisinmaksuaika tarkoittaa suurempia kuukausieriä, mutta pienempiä kokonaiskustannuksia.

Lainaa 20 000 euroa hakiessasi voit valita takaisinmaksuajan yleensä 1-15 vuoden väliltä. On kuitenkin tärkeää huomata, että lainanantaja voi tehdä muutoksia valitsemaasi takaisinmaksuaikaan, jos esimerkiksi laina-aika on liian pitkä suhteessa lainasummaan tai liian lyhyt, jolloin kuukausierät voivat muodostua liian suuriksi maksukykysi huomioiden. Lopullinen takaisinmaksuaika ja sen ehdot selviävät lainatarjouksesta, jonka saat hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen.

Takaisinmaksuajan valinnassa on tärkeää arvioida omaa taloudellista tilannettasi realistisesti ja miettiä, kuinka suuria kuukausieriä pystyt maksamaan. Pidempi takaisinmaksuaika voi tarjota taloudellista joustoa pienempien kuukausierien ansiosta, mutta se nostaa lainan kokonaiskustannuksia. Lyhyempi laina-aika auttaa säästämään korkokustannuksissa, mutta vaatii suurempia kuukausittaisia maksuja.

Kannattaako hakea lainaa 20 000 euroa kertalainana vai joustoluottona?

Mikäli olet hakemassa lainaa 20 000 euroa, on hyvä pohtia, kannattaako valita kertalaina vai joustoluotto. Molemmissa lainavaihtoehdoissa on omat etunsa ja rajoituksensa, joten päätös kannattaa tehdä omien taloudellisten tarpeidesi ja tilanteesi perusteella.

Kertalaina

Kertalaina on perinteinen kulutusluotto, jossa haet koko 20 000 euroa kerralla ja maksat lainaa takaisin kuukausierissä. Tämä vaihtoehto sopii erityisesti, jos tarvitset lainaa 20 000 euroa tiettyyn tarkoitukseen, kuten kodin remonttiin tai auton hankintaan. Kertalainassa takaisinmaksu tapahtuu sovittujen kuukausierien mukaisesti, ja lainan kokonaiskustannukset ovat tiedossa etukäteen. Kertalainan etuna on sen selkeys ja ennakoitavuus: tiedät tarkalleen, kuinka paljon maksat takaisin joka kuukausi ja kuinka kauan laina-aika kestää.

Joustoluotto

Joustoluotto, eli jatkuva laina, toimii eri tavalla. Joustoluotto on luottotili, jolta voit nostaa rahaa tarpeidesi mukaan aina oman luottorajasi, tässä tapauksessa 20 000 euron, puitteissa. Kun sinulle on myönnetty joustoluotto, voit nostaa rahaa juuri silloin kun tarvitset ja juuri sen verran kuin tarvitset. Kuluja syntyy vain nostetusta summasta. Joustoluoton voit maksaa takaisin kerralla tai kuukausierissä, ja takaisin maksettu osuus palautuu jälleen käytettäväksi tulevia tarpeita varten.

Kumpi vaihtoehto sopii sinulle?

Valinta kertalainan ja joustoluoton välillä riippuu tarpeistasi ja taloudellisesta tilanteestasi. Jos tiedät tarkalleen, mihin käytät lainaa 20 000 euroa ja haluat selkeän takaisinmaksusuunnitelman, kertalaina on todennäköisesti parempi vaihtoehto. Kertalaina tarjoaa ennakoitavuutta ja selkeyttä taloudenhallintaan.

Jos taas tarvitset joustavuutta ja mahdollisuuden nostaa rahaa tarpeen mukaan, joustoluotto voi olla sopivampi valinta. Joustoluotto on erityisen hyödyllinen, jos odotat tulevaisuudessa useita rahantarpeita mutta et halua hakea uutta lainaa joka kerta. Joustoluotossa maksat korkoa ja kuluja vain nostetusta summasta, mikä voi olla edullisempaa, jos et tarvitse koko 20 000 euroa heti.

Kuinka nopeasti voin saada lainaa 20 000 euroa?

Kun haet lainaa 20 000 euroa, nopeus ja tehokkuus ovat tärkeitä tekijöitä. Lainahakemuksen täyttäminen pankin tai rahoituslaitoksen verkkosivuilla on ensimmäinen askel. Heti hakemuksen lähettämisen jälkeen saat alustavan luottopäätöksen, joka kertoo, onko lainantarjoaja valmis myöntämään sinulle 20 000 euron lainaa. Tämä vaihe on nopea ja antaa sinulle heti tiedon lainamahdollisuuksistasi.

Jos alustava luottopäätös on myönteinen ja hyväksyt lainatarjouksen, voit saada rahat tilillesi parhaimmillaan välittömästi. Usein kuitenkin käsittelyaika voi olla 1-2 arkipäivää, riippuen pankin tai rahoituslaitoksen prosesseista ja käytännöistä.

On kuitenkin tärkeää huomata, että vaikka lainan saaminen voi olla nopeaa, emme suosittele hakemaan lainaa 20 000 euroa kiireessä. Suuren lainan kohdalla on aina järkevää käyttää aikaa kilpailuttamiseen ja eri lainatarjousten vertailuun. Hyväksymällä ensimmäisen saamasi lainatarjouksen menetät mahdollisuuden löytää edullisempi laina, mikä voi johtaa korkeampiin kustannuksiin ja korkoihin.

Kilpailuttamalla lainan saat mahdollisuuden vertailla korkoja, lainaehtoja ja muita kuluja eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä. Tämä voi auttaa sinua säästämään merkittävästi lainan kokonaiskustannuksissa. Vertailemalla tarjouksia huolellisesti varmistat, että voit löytää itsellesi parhaiten sopivan ja edullisen lainaratkaisun.

Lainaa-netistä.fi
Logo