Lainaa 55 000 euroa

Haluatko hakea lainaa 55 000 euroa? Voit hakea lainaa netistä ilman vakuuksia ja takaajia ja saat alustavan luottopäätöksen heti.

Voit hakea lainaa valitsemaltasi lainantarjoajalta tai kilpailutuspalvelun avulla, joka toimittaa hakemuksen jopa 25 eri lainantarjoajalle.

Kilpailutuspalvelun avulla voit saada yhdellä lainahakemuksella useita lainatarjouksia, joista voit valita halvimman vaihtoehdon tarpeisiisi.

Kilpailuta 55 000 euron laina huolellisesti usean eri pankin ja rahoituslaitoksen välillä, jolloin voit saada monta lainatarjousta vertailtavaksi.
Sortter on suomalainen lainojen vertailupalvelu. Vertailu tehdään aina asiakkaan etu ensimmäisenä.
 • Lainamäärä: 500 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 20 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Nimelliskorko: 4 - 20%Omalaina on 100 % suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
 • Lainamäärä: 500 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 20 vuotta
 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Nimelliskorko: 4,19 - 20%
29,99€
/kkRahalaitos on suomalainen lainanvälityspalvelu, joka on toiminut jo vuodesta 2011 lähtien
 • Lainamäärä: 500 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Nimelliskorko: 4.5 - 20%
23€
/kkUno Laina auttaa löytämään sopivimman lainan kilpailuttamalla useita pankkeja ja rahoituslaitoksia
 • Lainamäärä: 1000 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 20 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Nimelliskorko: 4 - 20%
33,99€
/kkEtsilaina.fi™ palvelun kautta voit hakea lainatarjouksen 1000 – 60.000 euron lainalle
 • Lainamäärä: 1000 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Nimelliskorko: 4 - 20%
29,99€
/kkUusi kotimainen kattokorko tarjoaa lainaa 10 000-60 000€ aina alle 10% korolla.
 • Lainamäärä: 2000 - 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 18 vuotta
 • Ikäraja: 25 vuotta
 • Nimelliskorko: 5,99 - 10%
15€
/kkEtua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys
 • Lainamäärä: 500 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 18 vuotta
 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Nimelliskorko: 4,68 - 19%
30,99€
/kkVippi on palvellut tyytyväisiä asiakkaita jo yli 10 vuotta tarjoten erilaisia rahoituspalveluita arjen tueksi.
 • Lainamäärä: 300 - 2000€
 • Laina-aika: 7 - 65 kk
 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Nimelliskorko: 9,9 - 19%
15€
/kk

Hae lainaa 55 000 euroa netistä

Tarvitsetko lainaa 55 000 euroa? Nykyään netistä löytyy useita lainantarjoajia, joilta voit hakea tarvitsemasi summan lainaa erilaisiin tarpeisiin. Suomen markkinoilla toimii lukuisia pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka myöntävät 55 000 euron lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse tarjota lainaa varten vakuuksia tai henkilötakaajaa.

Voit hakea 55 000 euron lainaa suoraan kotisohvaltasi käsin milloin tahansa puhelimella tai tietokoneella. Täytät vain lainahakemuksen pankin tai rahoituslaitoksen verkkosivuilla ja saat heti alustavan luottopäätöksen. Mikäli luottopäätös on hyväksytty, voit saada hetken kuluttua lainatarjouksen, jonka voit joko hyväksyä tai hylätä.

Lainan hakeminen netissä kannattaa aloittaa tutustumalla erilaisiin pankkeihin ja rahoituslaitoksiin. Ennen lainan hakemista on hyvä vertailla eri pankkien ja rahoituslaitosten lainatuotteita, korkoja, takaisinmaksuaikoja ja muita ehtoja. Lainanantajilla on verkkosivuillaan lainahakemus, jonka täyttämällä voit hakea tarvitsemasi summan lainaa netistä.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen ja lähettänyt sen, saat alustavan luottopäätöksen. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen saat lainatarjouksen ja lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen rahat siirretään tilillesi usein 1-2 arkipäivän kuluessa. Näin voit saada lainaa 55 000 euroa netistä käymättä pankissa tai rahoituslaitoksessa lainaneuvotteluissa. Voit hakea lainaa 55 000 euroa yksin tai yhteishakijan kanssa, jolloin on paremmat mahdollisuudet saada hyväksytty lainapäätös.

Kuka voi saada 55 000 euron lainan netistä?

Voit saada lainaa 55 000 euroa netistä, mikäli täytät pankin tai rahoituslaitoksen asettamat vaatimukset. Ensisijaisesti sinun tulee asua Suomessa ja sinulla on oltava säännölliset palkka- tai eläketulot. Lisäksi sinun tulee olla vähintään 18-vuotias ja luottotietosi tulee olla moitteettomat, eli sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Mikäli täytät nämä perusvaatimukset, sinulla on hyvät mahdollisuudet saada hyväksytty luottopäätös. Jos et kuitenkaan täytä kaikkia vaatimuksia, saatat saada hylätyn luottopäätöksen, mutta voit silti yrittää hakea lainaa joltain toiselta lainantarjoajalta. On myös hyvä huomioida, että joillakin pankeilla saattaa olla tiukemmat ehdot, esimerkiksi ikäraja voi olla 20 tai 23 vuotta.

Jos et saa lainaa 55 000 euroa yksin, voit kokeilla hakea lainaa yhdessä puolison tai muun yhteishakijan kanssa. Yhteishakijan kanssa lainaa hakiessa on usein paremmat mahdollisuudet saada hyväksytty lainapäätös ja edullisemmat ehdot, koska lainanantaja katsoo yhteisen maksukyvyn paremmaksi riskin vähentämiseksi.

Voit saada 55 000 euron lainan netistä, jos asut Suomessa, sinulla on säännölliset tulot, olet täysi-ikäinen ja luottotietosi ovat kunnossa. Mikäli jokin näistä ehdoista ei täyty, kannattaa harkita yhteishakijan lisäämistä hakemukseen tai etsiä lainaa toiselta palveluntarjoajalta, jolla on erilaiset vaatimukset.

Miten kilpailutan 55 000 euron lainan netissä?

Emme suosittele hakemaan lainaa 55 000 euroa hätiköiden tai ainoastaan ensimmäisestä vastaantulevasta pankista tai rahoituslaitoksesta. Kilpailuttamalla lainan huolellisesti voit säästää parhaassa tapauksessa merkittävästi rahaa. Suosittelemme kilpailuttamaan 55 000 euron lainan usean eri pankin ja rahoituslaitoksen välillä.

Hakeaksesi lainaa 55 000 euroa, kannattaa aloittaa lähettämällä lainahakemus useaan pankkiin ja rahoituslaitokseen. Näin voit saada useita lainatarjouksia, joita voit vertailla keskenään. Voit itse valita pankit, joihin lähetät lainahakemuksen, tai hyödyntää maksuttomia lainojen kilpailutuspalveluja, joiden avulla voit saada jopa yli 25 lainatarjousta yhdellä hakemuksella.

55 000 euron suuruinen laina on merkittävä summa, joten sen kilpailuttaminen on erityisen tärkeää. Kilpailuta laina huolellisesti ja voit säästää huomattavia summia lainan koroissa ja muissa kuluissa. Kilpailuttamisen hyödyt tulevat esiin, kun pyydät useita lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Näin voit vertailla tarjouksia rauhassa ja nähdä selvät erot lainatarjouksien kuluissa.

Kilpailuttaminen kannattaa tehdä ajan kanssa, jotta voit varmistaa saavasi mahdollisimman edulliset lainatarjouksen. Vertaile erityisesti lainojen korkoja, takaisinmaksuaikoja ja muita ehtoja. Hyödyntämällä useita tarjouksia voit löytää itsellesi edullisemman lainaratkaisun. Näin voit säästää selvää rahaa ja tehdä taloudellisesti järkevän päätöksen 55 000 euron lainan suhteen.

Mihin käyttötarkoitukseen voin hakea lainaa 55 000 euroa?

Voit hakea lainaa 55 000 euroa mihin tahansa käyttötarkoitukseen, sillä lainantarjoajat eivät yleensä rajoita lainan käyttökohdetta. Yleisimpiä käyttökohteita ovat kodin tai kesämökin remontointi, auton hankinta ja lainojen yhdistäminen. Näin suuri laina tarjoaa joustavuutta ja mahdollisuuksia toteuttaa erilaisia projekteja tai ratkaista taloudellisia tarpeita.

Kodin tai kesämökin remontointi: Lainan hakeminen 55 000 euroa kodin tai kesämökin remontointiin on yksi suosituimmista käyttökohteista. Tämä summa riittää kattamaan laajoja remontointiprojekteja, kuten keittiön tai kylpyhuoneen uusimista, laajennuksia tai energiatehokkuuden parantamiseen tähtääviä hankkeita. Remonttilaina voi parantaa asumismukavuutta ja voi nostaa kiinteistön arvoa merkittävästi.

Auton hankinta: Uuden auton hankinta tai nykyisen auton suurten korjausten rahoittaminen on toinen yleinen syy hakea lainaa 55 000 euroa tai hieman pienempi summa. Tämä summa mahdollistaa joko uuden tai käytetyn auton ostamisen, sekä mahdolliset lisävarusteet ja huoltokulut. 55 000 euron autolaina antaa sinulle vapauden valita juuri sinulle sopivan ajoneuvon.

Lainojen yhdistäminen: Lainojen yhdistäminen on tehokas tapa hallita taloutta paremmin. Useiden pienempien lainojen yhdistäminen yhdeksi suureksi lainaksi voi helpottaa takaisinmaksua ja alentaa kokonaiskustannuksia. Lainaa 55 000 euroa ilman vakuuksia ja henkilötakaajia on joustava ratkaisu, kun haluat yhdistää lainat.

Lomamatka ja muut suuret hankinnat: Voit myös käyttää lainaa 55 000 euroa toteuttaaksesi unelmiesi lomamatkan tai rahoittaaksesi muita suuria hankintoja, kuten veneen tai uuden huonekaluston. Matkalaina antaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa unelmiesi lomamatka. Lomalainaa haetaan yhä useammin netistä ilman vakuuksia ja takaajia.

Voinko saada lainaa 55 000 euroa ilman vakuuksia?

Mikäli tarkoituksenasi on hakea lainaa 55 000 euroa, vaihtoehtoina ovat vakuudeton tai vakuudellinen kulutusluotto, joustoluotto tai pankkilaina. Vakuudellinen laina voisi olla huomattavasti edullisempi ratkaisu, mutta kaikilla ei yksinkertaisesti ole antaa omaisuutta vakuudeksi tai sopivaa henkilötakaajaa. Tämän vuoksi vakuudettomat lainat ovat erityisen suosittuja tänä päivänä.

Vakuudettomien lainojen suosio perustuu siihen, että niitä voi hakea ilman omaisuutta lainan vakuudeksi. Onneksi netistä löytyy useita pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka myöntävät lainaa 55 000 euroa ilman vakuuksia ja henkilötakaajia. Tämä tarkoittaa, että voit saada lainan, vaikka et pystyisikään tarjoamaan omaisuutta vakuudeksi tai löytämään henkilötakaajaa.

Jos sinulla kuitenkin on vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta tai henkilötakaaja, kannattaa pyytää lainatarjous myös vakuudellisesta lainasta. Vakuudellisen lainan avulla voit usein saada paremman koron ja edullisemmat lainaehdot. Tämä voi säästää merkittävästi rahaa pitkällä aikavälillä.

Toinen vaihtoehto on hakea 55 000 euron laina yhteishakijan kanssa. Yhteishakija voi olla esimerkiksi puoliso tai muu luotettava henkilö. Pankit myöntävät lainaa todennäköisemmin ilman vakuuksia ja takaajia kahdelle henkilölle, ja usein laina on myös edullisempi. Yhteishakijan avulla parannat mahdollisuuksiasi saada laina hyväksytyksi ja saatat saada paremmat lainaehdot.

Vertaile eri vaihtoehtoja ja hae lainaa 55 000 euroa mahdollisuuksien mukaan vakuudellisena tai vakuudettomana lainana, yhteishakijan kanssa, jos laina on tulossa yhteiseen käyttötarkoitukseen.

Miten 55 000 euron lainan takaisinmaksu toimii?

Kun haet lainaa 55 000 euroa, voit valita itsellesi sopivan takaisinmaksuajan. Useimpien pankkien ja rahoituslaitosten verkkosivuilta löytyy lainalaskuri, jonka avulla näet suuntaa antavan laskelman lainan kustannuksista eri laina-ajoilla sekä kuukausimaksun suuruuden. 55 000 euron lainan takaisinmaksu tapahtuu yleensä kuukausittaisissa erissä, mikä tekee lainan hallinnasta ennustettavaa ja selkeää.

Takaisinmaksuaika riippuu valitsemastasi lainatarjouksesta ja voi vaihdella suuresti. Voit yleensä valita takaisinmaksuajan melko vapaasti 1-15 vuoden väliltä. On kuitenkin tärkeää huomata, että lainanantaja saattaa tehdä muutoksia ehdottamaasi takaisinmaksuaikaan, jos se ei ole lainasummaan nähden sopiva. Esimerkiksi liian pitkä tai liian lyhyt takaisinmaksuaika voi vaikuttaa lainan hyväksyttävyyteen.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen ja saanut lainatarjouksen, näet tarkat tiedot takaisinmaksuajasta ja kuukausierän suuruudesta lainatarjouksesta. Tämä antaa sinulle selkeän kuvan siitä, miten laina vaikuttaa talouteesi ja miten voit suunnitella takaisinmaksua tulevaisuudessa. On tärkeää ottaa huomioon oma taloudellinen tilanteesi ja maksukykysi, jotta voit valita itsellesi parhaiten sopivan takaisinmaksuajan.

Lainaa 55 000 euroa saadaksesi on tärkeää suunnitella takaisinmaksu huolellisesti. Hyödynnä pankkien ja rahoituslaitosten lainalaskureita ja vertaile eri lainatarjouksia. Huolellisesti suunniteltu takaisinmaksu auttaa välttämään taloudellisia yllätyksiä ja varmistaa, että laina on hallittavissa koko sen takaisinmaksuajan ajan. Tämä varmistaa, että voit nauttia lainan tuomista mahdollisuuksista ilman ylimääräistä stressiä taloudellisesta tilanteestasi.

Voit hakea lainaa 55 000 euroa kertalainana tai joustoluottona

Mikäli olet hakemassa lainaa 55 000 euroa, on hyvä ottaa huomioon, että voit hakea sen joko kertalainana tai joustoluottona. Kertalaina ja joustoluotto tarjoavat erilaisia etuja, joten on tärkeää valita itsellesi sopivin vaihtoehto.

Valitessasi kertalainan ja joustoluoton välillä kannattaa harkita omia taloudellisia tarpeitasi ja mieltymyksiäsi. Jos tiedät tarkalleen, mihin tarvitset lainaa 55 000 euroa ja haluat selkeän takaisinmaksusuunnitelman, kertalaina voi olla sinulle paras vaihtoehto. Toisaalta, jos arvostat joustavuutta ja haluat mahdollisuuden nostaa rahaa tarpeen mukaan, joustoluotto tarjoaa enemmän liikkumavaraa ja mukautumiskykyä.

Kertalaina

Kertalaina on tyypillinen kulutusluotto, joka myönnetään kertaluonteisena summana. Saat koko lainasumman, 55 000 euroa, kerralla käyttöösi ja maksat sen takaisin kuukausierissä ennalta sovitun takaisinmaksuajan puitteissa. Kertalainan etuna on selkeys: tiedät tarkalleen, kuinka paljon maksat kuukausittain ja kuinka kauan takaisinmaksu kestää. Tämä tekee talouden suunnittelusta helpompaa ja ennustettavampaa.

Joustoluotto

Joustoluotto, eli jatkuva laina, toimii luottotilinä, josta voit nostaa rahaa joustavasti tarpeen mukaan. Myönteisen lainapäätöksen saatuasi sinulla on käytössäsi sovittu luottoraja, esimerkiksi 55 000 euroa. Voit nostaa tästä summasta rahaa juuri sen verran ja silloin kun tarvitset. Kuluja syntyy vain nostamastasi osuudesta, joten maksat korkoja ja muita kuluja vain käytetystä lainasummasta.

Joustoluoton takaisinmaksu on joustavaa: voit maksaa lainaa takaisin kerralla tai kuukausierissä. Kun maksat takaisin osan tai koko lainasumman, palautuu se jälleen luottotilillesi odottamaan mahdollista uutta tarvetta. Tämä tekee joustoluotosta erittäin joustavan ja mukautuvan vaihtoehdon erilaisiin elämäntilanteisiin ja tarpeisiin.

Kuinka nopeasti 55 000 euron laina maksetaan pankkitililleni?

Kun täytät lainahakemuksen pankin tai rahoituslaitoksen verkkosivuilla, saat alustavan luottopäätöksen heti. Tämä tarkoittaa, että näet välittömästi, onko lainantarjoaja valmis myöntämään sinulle lainaa 55 000 euroa. Mikäli luottopäätös on myönteinen ja hyväksyt lainatarjouksen, voit nopeimmillaan saada rahat tilillesi heti. Käsittelyaika riippuu kuitenkin aina pankista tai rahoituslaitoksesta, joten toisinaan rahojen siirtyminen tilille voi kestää 1-2 arkipäivää.

Lainaprosessin nopeus riippuu useista tekijöistä, kuten lainantarjoajan käytännöistä ja mahdollisista lisätarkistuksista. Vaikka saat alustavan luottopäätöksen heti, emme suosittele hakemaan lainaa 55 000 euroa kiireessä. Suuri laina kannattaa aina kilpailuttaa huolellisesti eri tarjoajien välillä, jotta voit varmistaa, että saat lainan mahdollisimman edullisin ehdoin.

Jos hyväksyt ensimmäisen saamasi lainatarjouksen, menetät mahdollisuuden vertailla useita lainatarjouksia. Tämä tarkoittaa, että maksat todennäköisesti lainasta enemmän kuluja kuin olisi tarpeen. Kilpailuttamalla lainan voit löytää itsellesi edullisemman vaihtoehdon ja säästää merkittävästi rahaa lainan kokonaiskustannuksissa.

Vaikka lainahakemuksen täyttämisen jälkeen voit saada alustavan luottopäätöksen heti ja rahat tilillesi nopeasti, on tärkeää käyttää aikaa lainavertailuun. Näin varmistat, että voit löytää parhaan mahdollisen lainan ja vältät turhia kuluja. Lainan hakuprosessin nopeus ja sujuvuus vaihtelevat eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä, mutta huolellinen kilpailutus ja harkinta auttavat sinua tekemään taloudellisesti järkevän päätöksen.

Lainaa-netistä.fi
Logo