Lainaa 500 euroa

Haluatko hakea lainaa 500 euroa? Voit hakea lainaa netistä ilman vakuuksia ja takaajia ja saat alustavan luottopäätöksen heti.

Voit hakea lainaa valitsemaltasi lainantarjoajalta tai kilpailutuspalvelun avulla, joka toimittaa hakemuksen jopa 25 eri lainantarjoajalle.

Kilpailutuspalvelun avulla voit saada yhdellä lainahakemuksella useita lainatarjouksia, joista voit valita halvimman vaihtoehdon tarpeisiisi.

Kilpailuta 500 euron laina huolellisesti usean eri pankin ja rahoituslaitoksen välillä, jolloin voit saada monta lainatarjousta vertailtavaksi.
Sortter on suomalainen lainojen vertailupalvelu. Vertailu tehdään aina asiakkaan etu ensimmäisenä.
 • Lainamäärä: 500 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 20 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Nimelliskorko: 4 - 20%Omalaina on 100 % suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
 • Lainamäärä: 500 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 20 vuotta
 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Nimelliskorko: 4,19 - 20%
29,99€
/kkRahalaitos on suomalainen lainanvälityspalvelu, joka on toiminut jo vuodesta 2011 lähtien
 • Lainamäärä: 500 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Nimelliskorko: 4.5 - 20%
23€
/kkUno Laina auttaa löytämään sopivimman lainan kilpailuttamalla useita pankkeja ja rahoituslaitoksia
 • Lainamäärä: 1000 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 20 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Nimelliskorko: 4 - 20%
33,99€
/kkEtsilaina.fi™ palvelun kautta voit hakea lainatarjouksen 1000 – 60.000 euron lainalle
 • Lainamäärä: 1000 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Nimelliskorko: 4 - 20%
29,99€
/kkUusi kotimainen kattokorko tarjoaa lainaa 10 000-60 000€ aina alle 10% korolla.
 • Lainamäärä: 2000 - 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 18 vuotta
 • Ikäraja: 25 vuotta
 • Nimelliskorko: 5,99 - 10%
15€
/kkEtua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys
 • Lainamäärä: 500 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 18 vuotta
 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Nimelliskorko: 4,68 - 19%
30,99€
/kkVippi on palvellut tyytyväisiä asiakkaita jo yli 10 vuotta tarjoten erilaisia rahoituspalveluita arjen tueksi.
 • Lainamäärä: 300 - 2000€
 • Laina-aika: 7 - 65 kk
 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Nimelliskorko: 9,9 - 19%
15€
/kk

Haluatko hakea lainaa 500 euroa netistä?

Tarvitsetko lainaa 500 euroa? Netistä löytyy useita lainantarjoajia, joilta voit hakea tarvitsemasi summan lainaa erilaisiin tarpeisiin. Suomen markkinoilla toimii lukuisia pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka myöntävät 500 euron lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla ei tarvitse olla lainaa varten vakuuksia tai henkilötakaajaa.

Voit hakea lainaa 500 euroa suoraan kotisohvaltasi käsin milloin tahansa puhelimella tai tietokoneella. Täytät vain lainahakemuksen pankin tai rahoituslaitoksen verkkosivuilla ja saat heti alustavan luottopäätöksen. Mikäli luottopäätös on hyväksytty, voit saada hetken kuluttua lainatarjouksen, jonka voit joko hyväksyä tai hylätä.

Lainan hakeminen netissä kannattaa aloittaa tutustumalla erilaisiin pankkeihin ja rahoituslaitoksiin. Ennen lainan hakemista on hyvä vertailla eri pankkien ja rahoituslaitosten lainatuotteita, korkoja, takaisinmaksuaikoja ja muita ehtoja. Lainanantajilla on verkkosivuillaan lainahakemus, jonka täyttämällä voit hakea tarvitsemasi summan lainaa netistä.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen ja lähettänyt sen, saat alustavan luottopäätöksen. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen saat lainatarjouksen ja lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen rahat siirretään tilillesi heti tai 1-2 arkipäivän kuluessa. Näin voit saada lainaa 500 euroa netistä käymättä pankissa tai rahoituslaitoksessa lainaneuvotteluissa.

Voit hakea lainaa 500 euroa yksin tai yhteishakijan kanssa, jolloin on paremmat mahdollisuudet saada hyväksytty lainapäätös. Lainaa yhteishakijan kanssa kannattaa hakea aina silloin, jos laina haetaan yhteiseen käyttötarkoitukseen tai on kyse suuresta lainasummasta.

Kuka voi hakea lainaa 500 euroa netistä?

Voit saada lainaa 500 euroa netistä, jos täytät pankin tai rahoituslaitoksen asettamat vaatimukset. Ensinnäkin sinun tulee asua Suomessa. Lisäksi sinulla on oltava säännölliset palkka- tai eläketulot, sinun on oltava vähintään 18-vuotias, ja sinulla ei saa olla maksuhäiriöitä. Näiden ehtojen täyttyessä sinulla on hyvät mahdollisuudet saada hyväksytty luottopäätös.

Mikäli et täytä kaikkia vaatimuksia, hakemuksesi voi johtaa hylättyyn luottopäätökseen. Tässä tapauksessa voit kokeilla hakea lainaa joltain toiselta lainantarjoajalta, sillä ehdot saattavat vaihdella eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä. Joillakin pankeilla voi olla tiukemmat ehdot, kuten ikäraja 20 tai 23 vuotta.

Jos et saa lainaa 500 euroa yksin, voit kokeilla hakea lainaa yhdessä puolison tai muun yhteishakijan kanssa. Yhteishakijan kanssa lainaa haettaessa on paremmat mahdollisuudet saada hyväksytty lainapäätös, ja usein myös edullisemmat ehdot. Tämä johtuu siitä, että yhteishakija voi parantaa lainanantajan näkemystä maksukyvystä ja vähentää riskiä.

Lainan hakeminen netistä on suoraviivaista. Täytät vain hakemuksen valitsemasi lainantarjoajan verkkosivuilla ja saat yleensä heti alustavan luottopäätöksen. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen sinulle tarjotaan lainasopimus, jonka hyväksymisen jälkeen rahat siirretään tilillesi usein jo 1-2 arkipäivän kuluessa. Näin voit saada tarvitsemasi 500 euron lainan kätevästi ilman tarvetta käydä pankissa henkilökohtaisesti.

Muista kilpailuttaa 500 euron laina huolellisesti

Emme suosittele hakemaan lainaa 500 euroa hätiköiden tai ainoastaan ensimmäisestä vastaantulevasta pankista tai rahoituslaitoksesta. Sen sijaan suosittelemme kilpailuttamaan lainan mahdollisimman huolellisesti usean eri pankin ja rahoituslaitoksen välillä. Hakeamalla lainaa 500 euroa useasta paikasta, voit saada useita lainatarjouksia vertailtavaksi, mikä antaa sinulle mahdollisuuden valita edullisimman vaihtoehdon.

Kilpailuttaminen on tärkeää, koska eri lainantarjoajilla on erilaisia korkoja, ehtoja ja takaisinmaksuaikoja. Vertailemalla useita tarjouksia lainalle 500 euroa voit löytää parhaan mahdollisen lainan. Voit itse valita pankit ja rahoituslaitokset, joihin lähetät lainahakemuksen, tai hyödyntää maksuttomia lainojen kilpailutuspalveluja. Näiden palvelujen avulla voit saada parhaassa tapauksessa jopa yli 25 lainatarjousta yhdellä hakemuksella, vaikka kyseessä olisi vain 500 euron suuruinen laina.

Kilpailuttamalla lainaa 500 euroa huolellisesti varmistat, että saat edullisemmat ehdot ja vältät turhat ylimääräiset kulut. Pienetkin erot koroissa ja muissa kuluissa voivat vaikuttaa merkittävästi lainan kokonaiskustannuksiin. Kilpailuttamisen hyödyn näet vain pyytämällä useita lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Näin voit vertailla tarjouksia kaikessa rauhassa ja nähdä selvän eron eri lainatarjousten kuluissa.

Kun kilpailutat lainaa 500 euroa, älä tyydy ensimmäiseen tarjoukseen, vaan käytä aikaa ja vaivaa löytääksesi edullisimman ja sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Tämä on erityisen tärkeää, vaikka kyseessä olisi vain 500 euron laina, sillä kilpailuttamalla voit säästää selvää rahaa ja varmistaa, että lainaehtosi ovat sinulle mahdollisimman suotuisat. Näin voit ottaa lainaa 500 euroa turvallisin mielin ja hyödyntää parhaat mahdolliset ehdot.

Mihin tarkoitukseen voin hakea lainaa 500 euroa?

Voit hakea lainaa 500 euroa mihin tahansa käyttötarkoitukseen. Netistä saatava laina on joustava ratkaisun tarpeisiin, eikä lainan käyttöä sidota johonkin tiettyyn tarkoitukseen kuten vakuudellisen lainan kohdalla. Lainaa 500 euroa voi käyttää moniin hankintoihin ja projekteihin.

Yksi yleinen syy hakea lainaa 500 euroa on kodin tai kesämökin remontointi. Pienet remonttityöt, kuten maalaus, tapetointi tai kalusteiden uusiminen, voidaan parantaa kodin viihtyvyyttä säännöllisesti. Kesämökin kunnostaminen voi myös olla ajankohtaista, ja pieni remonttilaina voi kattaa tarvittavat kulut.

Auton tai veneen hankinta tai huolto on yksi syy hakea lainaa 500 euroa. Pieni lisärahoitus käytetyn auton tai veneen ostoon voi auttaa sinua saamaan tarvitsemasi kulkuneuvon ilman suurta taloudellista rasitusta. Yhä useampi kuluttaja hakee vakuudetonta autolainaa autoa vaihtaessa.

Opintojen rahoittaminen on myös yleinen käyttökohde lainalle. 500 euron laina voi auttaa kattamaan kurssimaksuja, oppikirjoja tai muita opiskeluun kuluja. Vakuudetonta lainaa voi hakea myös arjen tarpeisiin. Voit käyttää lainaa erilaisten hankintojen rahoittamiseen, kuten kodinkoneiden hankintaan, matkustamiseen tai harrastuksiin. Matkalaina haetaan yhä useammin netistä.

Lainaa 500 euroa netistä voit hakea melko vaivattomasti ja saat lainapäätöksen käytössä heti. Näin voit saada tarvitsemasi rahat käyttöösi muutamassa päivässä ja toteuttaa suunnitelmasi ilman pitkää odottelua. Huolellisesti tehty lainavertailu ja harkittu laina voi auttaa sinua toteuttamaan unelmasi.

Voinko saada lainaa 500 euroa ilman vakuuksia?

Jos tarkoituksesi on hakea lainaa 500 euroa, kyseessä on todennäköisesti vakuudeton kulutusluotto, joustoluotto, pankkilaina tai pikavippi. Vakuudelliset lainat ovat yleensä useamman tuhannen euron lainoja, joten vakuudellinen 500 euron laina on harvinaisempi mutta mahdollisesti halvempi ratkaisu. Kaikilla ei kuitenkaan ole omaisuutta, jota voisi käyttää lainan vakuutena.

Onneksi netistä löytyy useita pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka myöntävät lainaa 500 euroa ilman vakuuksia ja henkilötakaajia. Vakuudettomat lainat ovat suosittuja niiden nopeuden vuoksi, koska ne eivät vaadi omaisuuden panttaamista. Tämä tekee niistä kätevän vaihtoehdon, kun tarvitset pienen summan rahaa.

Hakemalla lainaa 500 euroa ilman vakuuksia voit hoitaa monenlaisia arjen menoja ja pieniä hankintoja ilman, että tarvitsee huolehtia vakuuksista. Lainahakemuksen täyttäminen netissä on yksinkertaista, ja saat usein alustavan luottopäätöksen heti. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen rahat siirretään tilillesi yleensä 1-2 arkipäivän kuluessa.

Jos sinulla kuitenkin on vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta tai henkilötakaaja, kannattaa harkita myös vakuudellista lainaa. Vaikka vakuudelliset lainat ovat yleensä suurempia, voit silti kysyä tarjousta. Vakuudellinen laina voi tarjota edullisemman koron ja paremmat lainaehdot.

Toinen vaihtoehto on hakea lainaa 500 euroa yhteishakijan kanssa. Yhteishakija voi olla esimerkiksi puoliso, ja kahden henkilön yhteinen maksukyky voi parantaa mahdollisuuksia saada laina ilman vakuuksia. Pankit myöntävät lainaa todennäköisemmin ilman vakuuksia ja takaajia kahdelle henkilölle, ja lainaehdot voivat olla edullisemmat.

Mikä on 500 euron lainan takaisinmaksuaika?

Kun haet lainaa 500 euroa, voit valita itsellesi sopivan takaisinmaksuajan. Lähes jokaisen pankin ja rahoituslaitoksen verkkosivuilta löytyy lainalaskuri, jonka avulla näet suuntaa antavan laskelman lainan kustannuksista eri laina-ajoilla sekä kuukausimaksujen suuruuden. Tämä on hyödyllistä, koska 500 euron lainan takaisinmaksu tapahtuu yleensä kuukausittaisissa erissä, ja takaisinmaksuaika vaikuttaa merkittävästi lainan kokonaiskustannuksiin ja kuukausierän suuruuteen.

Takaisinmaksuaika riippuu valitsemastasi lainatarjouksesta, ja voit valita sen melko vapaasti 1-15 vuoden väliltä. On kuitenkin hyvä huomioida, että lainanantaja saattaa tehdä muutoksia ehdottamaasi takaisinmaksuaikaan, jos se katsotaan esimerkiksi liian pitkäksi suhteessa lainasummaan tai liian lyhyeksi maksukyvyn kannalta. Täsmällinen takaisinmaksuaika ja sen ehdot näkyvät aina lainatarjouksessa, jonka saat lainanantajalta.

Lainaa hakiessa lyhyempi takaisinmaksuaika tarkoittaa korkeampia kuukausieriä mutta pienempiä kokonaiskustannuksia korkojen osalta. Pidempi takaisinmaksuaika taas pienentää kuukausieriä, mutta lisää lainan kokonaiskustannuksia korkojen kautta. Käyttämällä lainalaskuria voit helposti vertailla eri takaisinmaksuaikojen vaikutusta lainan kustannuksiin ja kuukausieriin. Tämä auttaa sinua tekemään informoidun päätöksen ja valitsemaan sellaisen takaisinmaksuajan, joka tasapainottaa kuukausierän suuruuden ja lainan kokonaiskustannukset sinulle sopivalla tavalla.

Kilpailuta lainatarjoukset huolellisesti eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä, jotta löytäisit mahdollisimman edulliset ehdot. Vaikka kyseessä on vain 500 euron laina, kilpailuttaminen voi säästää sinulle merkittävästi rahaa korkojen ja muiden kulujen muodossa. Kun harkitset lainaa 500 euroa, muista vertailla eri vaihtoehtoja ja hyödyntää lainalaskureita.

Hae lainaa 500 euroa kertalainana tai joustoluottona

Mikäli olet hakemassa lainaa 500 euroa, on hyvä ottaa huomioon, että voit valita joko kertalainan tai jatkuvan lainan, eli joustoluoton. Kertalaina on yksittäinen laina, joka maksetaan takaisin ennalta sovituissa kuukausierissä. Tämä on selkeä ja yksinkertainen vaihtoehto, jossa tiedät tarkalleen lainan määrän, takaisinmaksuaikataulun ja kuukausierän suuruuden etukäteen.

Jatkuva laina, eli joustoluotto, toimii eri tavalla. Joustoluotto on luottotili, josta voit myönteisen lainapäätöksen saatuasi nostaa rahaa joustavasti juuri sen verran kuin tarvitset ja silloin kun tarvitset, oman luottorajasi puitteissa. Tässä mallissa kuluja syntyy vain nostetusta osuudesta, ei koko luottosummasta. Tämä antaa sinulle joustavuutta hallita talouttasi, koska voit nostaa rahaa tarpeen mukaan ja maksaa lainan takaisin kerralla tai kuukausierissä.

Joustoluoton yksi merkittävä etu on se, että takaisin maksettu lainasumma palautuu jälleen käyttöön, mikäli tarvitset lisärahoitusta tulevaisuudessa. Tämä tekee siitä erityisen hyödyllisen vaihtoehdon, jos tarvitset usein pieniä lainasummia, mutta et halua hakea uutta lainaa joka kerta erikseen.

Tyypillisesti kulutusluotto on kertaluonteinen laina, jota maksetaan takaisin kuukausierissä. Tämä vaihtoehto sopii hyvin, jos tarvitset lainaa 500 euroa johonkin tiettyyn hankintaan tai projektiin ja haluat selkeän takaisinmaksusuunnitelman. Toisaalta, jos arvostat joustavuutta ja mahdollisuutta käyttää lainaa useammin ilman uutta hakemusta, joustoluotto voi olla sinulle parempi ratkaisu.

Kun harkitset lainaa 500 euroa, mieti tarkkaan, kumpi vaihtoehto sopii paremmin sinun tarpeisiisi: kertalaina vai joustoluotto. Vertailemalla eri lainantarjoajien ehtoja ja käyttämällä lainalaskureita voit löytää edullisimman ja tarpeisiisi parhaiten sopivan lainaratkaisun. Joustoluoton joustavuus ja kertalainan selkeys tarjoavat eri etuja, joten valitse se, mikä parhaiten tukee taloudellisia tavoitteitasi ja elämäntilannettasi.

Kuinka nopeasti saan 500 euron lainan tililleni?

Kun haet lainaa 500 euroa, voit saada rahat tilillesi hyvin nopeasti. Prosessi alkaa täyttämällä lainahakemuksen pankin tai rahoituslaitoksen verkkosivuilla. Useimmat lainantarjoajat antavat alustavan luottopäätöksen heti, eli näet välittömästi, onko lainantarjoaja valmis myöntämään sinulle lainaa 500 euroa.

Jos alustava luottopäätös on myönteinen ja hyväksyt lainatarjouksen, voit parhaimmillaan saada rahat tilillesi heti. Monet lainantarjoajat tarjoavat pikasiirron, jolloin rahat näkyvät tililläsi minuuteissa. Tämä on erityisen kätevää, jos tarvitset rahaa mahdollisimman nopeasti.

Käsittelyaika voi kuitenkin vaihdella pankista tai rahoituslaitoksesta riippuen. Toisinaan aikaa voi kulua 1-2 arkipäivää ennen kuin rahat ovat tililläsi. Tämä johtuu pankkien erilaisista käytännöistä ja käsittelyajoista. Jos tarvitset lainaa nopeasti, kannattaa valita lainantarjoaja, joka tunnetaan nopeasta käsittelystään ja pikasiirroistaan.

Lainan saannin nopeus riippuu myös siitä, mihin aikaan päivästä ja minä viikonpäivänä hakemus jätetään. Esimerkiksi viikonloppuisin ja pyhäpäivinä käsittelyajat voivat olla pidempiä kuin arkipäivisin. Jos haet lainaa virka-aikojen ulkopuolella, kannattaa varautua siihen, että käsittely voi viedä hieman enemmän aikaa.

Voit saada 500 euron lainan tilillesi usein jopa samana päivänä. Alustavan luottopäätöksen saat heti, ja hyväksytyn lainatarjouksen jälkeen rahat voivat siirtyä tilillesi välittömästi tai viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa. Käsittelyaika riippuu aina valitsemastasi pankista tai rahoituslaitoksesta.

Lainaa-netistä.fi
Logo