Lainaa 35 000 euroa

Haluatko hakea lainaa 35 000 euroa? Voit hakea lainaa netistä ilman vakuuksia ja takaajia ja saat alustavan luottopäätöksen heti.

Voit hakea lainaa valitsemaltasi lainantarjoajalta tai kilpailutuspalvelun avulla, joka toimittaa hakemuksen jopa 25 eri lainantarjoajalle.

Kilpailutuspalvelun avulla voit saada yhdellä lainahakemuksella useita lainatarjouksia, joista voit valita halvimman vaihtoehdon tarpeisiisi.

Kilpailuta 35 000 euron laina huolellisesti usean eri pankin ja rahoituslaitoksen välillä, jolloin voit saada monta lainatarjousta vertailtavaksi.
Sortter on suomalainen lainojen vertailupalvelu. Vertailu tehdään aina asiakkaan etu ensimmäisenä.
 • Lainamäärä: 500 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 20 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Nimelliskorko: 4 - 20%Omalaina on 100 % suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
 • Lainamäärä: 500 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 20 vuotta
 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Nimelliskorko: 4,19 - 20%
29,99€
/kkRahalaitos on suomalainen lainanvälityspalvelu, joka on toiminut jo vuodesta 2011 lähtien
 • Lainamäärä: 500 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Nimelliskorko: 4.5 - 20%
23€
/kkUno Laina auttaa löytämään sopivimman lainan kilpailuttamalla useita pankkeja ja rahoituslaitoksia
 • Lainamäärä: 1000 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 20 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Nimelliskorko: 4 - 20%
33,99€
/kkEtsilaina.fi™ palvelun kautta voit hakea lainatarjouksen 1000 – 60.000 euron lainalle
 • Lainamäärä: 1000 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Nimelliskorko: 4 - 20%
29,99€
/kkUusi kotimainen kattokorko tarjoaa lainaa 10 000-60 000€ aina alle 10% korolla.
 • Lainamäärä: 2000 - 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 18 vuotta
 • Ikäraja: 25 vuotta
 • Nimelliskorko: 5,99 - 10%
15€
/kkEtua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys
 • Lainamäärä: 500 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 18 vuotta
 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Nimelliskorko: 4,68 - 19%
30,99€
/kkVippi on palvellut tyytyväisiä asiakkaita jo yli 10 vuotta tarjoten erilaisia rahoituspalveluita arjen tueksi.
 • Lainamäärä: 300 - 2000€
 • Laina-aika: 7 - 65 kk
 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Nimelliskorko: 9,9 - 19%
15€
/kk

Hae lainaa 35 000 euroa verkosta

Tarvitsetko lainaa 35 000 euroa? Nykyään voit hakea lainaa vaivattomasti verkosta. Useat pankit ja rahoituslaitokset Suomessa tarjoavat 35 000 euron lainoja ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse lainan saamiseksi omaisuutta tai henkilötakaajaa. Voit hakea 35 000 euron lainaa suoraan kotisohvaltasi käsin milloin tahansa, käyttämällä joko puhelinta tai tietokonetta.

Lainahakemuksen täyttäminen pankin tai rahoituslaitoksen verkkosivuilla vie vain muutaman minuutin. Heti hakemuksen lähettämisen jälkeen saat alustavan luottopäätöksen. Jos luottopäätös on positiivinen, saat pian lainatarjouksen, jonka voit hyväksyä tai hylätä.

Ennen kuin haet lainaa 35 000 euroa, on tärkeää tutustua erilaisiin pankkeihin ja rahoituslaitoksiin. Vertailemalla heidän lainatuotteitaan, korkojaan, takaisinmaksuaikojaan ja muita ehtoja löytääksesi juuri sinulle sopivan lainan.

Useimmilla lainanantajilla on verkkosivuillaan selkeät ohjeet lainahakemuksen täyttämiseen. Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lainahakemuksen, saat alustavan luottopäätöksen. Jos päätös on myönteinen, saat lainatarjouksen. Hyväksyttyäsi tarjouksen rahat siirretään tilillesi yleensä 1-2 arkipäivän kuluessa. Voit saada lainaa 35 000 euroa ilman tarvetta käydä henkilökohtaisesti pankissa tai rahoituslaitoksessa.

Voit hakea lainaa 35 000 euroa joko yksin tai yhdessä yhteishakijan kanssa. Yhteishakijan kanssa hakeminen voi parantaa mahdollisuuksiasi saada lainapäätös hyväksytyksi. Lainan hakeminen netistä on kätevää ja turvallista, joten voit keskittyä tärkeämpiin asioihin tietäen, että lainanhaku hoituu vaivattomasti.

Kuka voi hakea lainaa 35 000 euroa?

Voit hakea lainaa 35 000 euroa netistä, jos täytät pankin tai rahoituslaitoksen asettamat vaatimukset. Yleisesti ottaen seuraavat ehdot tulee täyttyä:

Lainanhakijan tulee asua Suomessa. Tämä on perusvaatimus useimmille lainantarjoajille, sillä he haluavat varmistaa, että asiakkaat ovat Suomen kansalaisia tai pysyvästi maassa asuvia henkilöitä. Sinulla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot. Tämä osoittaa lainanantajalle, että sinulla on vakaa taloudellinen tilanne ja kyky maksaa lainaa takaisin sovitun aikataulun mukaisesti.

Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias. Joillakin pankeilla ja rahoituslaitoksilla saattaa kuitenkin olla tiukemmat ikärajat, kuten 20 tai 23 vuotta, joten on hyvä tarkistaa tämä ennen lainahakemuksen täyttämistä. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Maksuhäiriöt voivat estää lainan saamisen, sillä ne viittaavat taloudellisiin vaikeuksiin ja lisäävät lainanantajan riskiä.

Jos täytät nämä vaatimukset, sinulla on hyvät mahdollisuudet saada hyväksytty luottopäätös ja lainatarjous. Jos taas et täytä kaikkia vaatimuksia, saat todennäköisesti hylätyn luottopäätöksen. Tällaisessa tapauksessa voit yrittää hakea lainaa netistä joltain toiselta lainantarjoajalta, sillä eri pankit ja rahoituslaitokset voivat soveltaa hieman erilaisia arviointikriteerejä.

Mikäli et saa lainaa 35 000 euroa yksin, voit kokeilla hakea lainaa yhdessä puolison tai muun yhteishakijan kanssa. Yhteishakemuksessa molempien hakijoiden tulot ja taloudellinen tilanne otetaan huomioon, mikä voi parantaa hyväksytyn lainapäätöksen todennäköisyyttä. Yhteishakemuksella on mahdollista saada lainalle edullisemmat ehdot, kuten alhaisemman koron tai pidemmän takaisinmaksuajan.

Kilpailuta 35 000 euron laina ajan kanssa

Harkitsetko lainan ottamista? Lainaa 35 000 euroa ei kannata hakea hätiköiden. Sen sijaan on järkevää kilpailuttaa laina useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä. Kilpailuttamalla lainan huolellisesti voit säästää selvää rahaa ja löytää itsellesi paremmat lainaehdot.

Kun haet 35 000 euron lainaa, on tärkeää olla kärsivällinen ja tehdä vertailuja. Älä tyydy ensimmäiseen tarjoukseen, vaan pyydä lainatarjouksia useilta lainantarjoajilta. Näin saat useita lainatarjouksia vertailtavaksi. Voit hyödyntää maksuttomia lainojen kilpailutuspalveluja, joiden avulla voit saada jopa yli 25 lainatarjousta yhdellä hakemuksella. Tämä tekee prosessista vaivattomampaa ja tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja.

35 000 euron laina on merkittävä summa, joten sen kilpailuttaminen ajan kanssa on erityisen tärkeää. Huolellisesti kilpailuttamalla lainaa voit säästää merkittävästi korkokuluissa ja muissa lainanhoitokuluissa. Kilpailuttamisen hyödyt tulevat esiin, kun pyydät useita lainatarjouksia ja vertailet niitä rauhassa. Eri lainantarjoajat voivat tarjota hyvin erilaisia korkoja, takaisinmaksuaikoja ja ehtoja, joten kilpailuttamalla näet selvästi, mikä tarjous on sinulle edullisin.

Jos et saa lainaa 35 000 euroa yksin, voit myös hakea lainaa yhdessä esimerkiksi puolison kanssa. Yhteishakemuksella on usein paremmat mahdollisuudet saada hyväksytty lainapäätös ja edullisemmat lainaehdot. Yhteishakijan tulojen ja taloudellisen tilanteen huomioon ottaminen voi parantaa lainan myöntämisen todennäköisyyttä ja laskea lainakustannuksia.

Mihin eri tarkoituksiin voin hakea lainaa 35 000 euroa?

Voit hakea lainaa 35 000 euroa mihin tahansa käyttötarkoitukseen. Tämä joustavuus tekee suuremman lainasumman hakemisesta houkuttelevan vaihtoehdon monille, jotka tarvitsevat rahoitusta erilaisiin elämän tarpeisiin. Alla on muutamia yleisiä käyttökohteita, joihin voit käyttää 35 000 euron lainan tai osan siitä.

Kodin tai kesämökin remontointi: Yksi suosituimmista syistä hakea lainaa on kodin tai kesämökin remontointi. Olipa kyseessä sitten keittiön uudistaminen, kylpyhuoneen modernisointi tai laajempi rakenteellinen remontti, remonttilainalla voit kattaa kaikki tarvittavat kustannukset.

Auton hankinta tai korjaus: Auton hankinta on toinen yleinen syy hakea suurempaa autolainaa. Voit käyttää lainaa uuden tai käytetyn auton ostamiseen. Myös suuret auton korjauskulut voidaan kattaa lainalla, mikä voi olla tarpeen esimerkiksi moottoriremontin tai muiden suurten korjausten yhteydessä.

Lainojen yhdistäminen: Jos sinulla on useita pienempiä lainoja tai luottokorttivelkoja, voit yhdistää lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tämä voi yksinkertaistaa taloudenhallintaa ja mahdollistaa alhaisemmat kuukausittaiset maksut, mikä helpottaa taloudellista tilannettasi.

Lomamatka: Jos haaveilet suuresta lomamatkasta, lomalaina voi mahdollistaa unelmiesi matkan. Voit käyttää matkalainaa kattamaan kaikki matkakulut, mukaan lukien lennot, majoitukset, ruokailut ja aktiviteetit.

Muut arjen tarpeet: Laina ilman vakuuksia ja henkilötakaajia tarjoaa joustavuutta myös muissa arjen tarpeissa. Voit käyttää lainaa esimerkiksi kodinkoneen hankintaan, perhejuhlan järjestämiseen tai vaikkapa koulutuskustannuksiin.

Voinko hakea 35 000 euron lainan ilman vakuuksia ja takaajia?

Jos suunnittelet hakevasi lainaa 35 000 euroa, sinulla on useita vaihtoehtoja, kuten vakuudeton tai vakuudellinen kulutusluotto, joustoluotto tai pankkilaina. Vaikka vakuudellinen laina saattaa olla edullisempi ratkaisu, kaikilla ei ole omaisuutta antaa vakuudeksi tai sopivaa henkilötakaajaa. Tässä tilanteessa vakuudeton laina voi olla hyvä vaihtoehto.

Vakuudettomat lainat ovat erittäin suosittuja tänä päivänä juuri niiden joustavuuden vuoksi. Kaikilla ei yksinkertaisesti ole omaisuutta, joka kelpaisi lainan vakuudeksi. Onneksi netistä löytyy useita pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat 35 000 euron lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Näiden lainojen etuna on se, että hakeminen on yksinkertaista, eikä sinun tarvitse huolehtia vakuuksien asettamisesta.

Mikäli sinulla on kuitenkin vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta tai henkilötakaaja, kannattaa pyytää lainatarjousta myös vakuudellisesta lainasta. Vakuudellinen laina voi olla edullisempi korkojen ja muiden kulujen osalta. Vakuutena voi toimia esimerkiksi omistusasunto, arvopaperit tai muu arvokas omaisuus. Henkilötakaaja voi puolestaan olla henkilö, jolla on hyvä taloudellinen tilanne ja joka on valmis takaamaan lainasi.

Toinen vaihtoehto on hakea lainaa 35 000 euroa yhdessä yhteishakijan kanssa. Yhteishakija voi olla esimerkiksi puoliso tai muu läheinen henkilö. Pankit myöntävät lainaa todennäköisemmin ilman vakuuksia ja takaajia kahdelle henkilölle, ja usein lainaehdot ovat myös edullisemmat. Yhteishakemuksella molempien hakijoiden tulot ja taloudellinen tilanne otetaan huomioon, mikä voi parantaa lainan saamisen todennäköisyyttä ja alentaa lainakustannuksia.

Mikä on 35 000 euron lainan takaisinmaksuaika?

Kun haet lainaa 35 000 euroa, takaisinmaksuaika on yksi tärkeimmistä päätöksistä, jotka sinun tulee tehdä. Useimmat pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat joustavia takaisinmaksuaikoja, ja voit valita itsellesi sopivan ajanjakson yleensä 1-15 vuoden väliltä. Tämä valinta vaikuttaa suoraan lainan kuukausieriin ja kokonaiskustannuksiin.

Pankkien ja rahoituslaitosten verkkosivuilta löytyvät lainalaskurit ovat erinomainen työkalu, jonka avulla voit laskea eri laina-aikojen vaikutukset lainan kustannuksiin. Syöttämällä lainasumman ja haluamasi takaisinmaksuajan lainalaskuriin, näet suuntaa antavat kuukausierät ja lainan kokonaiskustannukset. Tämä auttaa sinua tekemään tietoon perustuvan päätöksen siitä, mikä takaisinmaksuaika sopii parhaiten taloudelliseen tilanteeseesi.

35 000 euron lainan takaisinmaksu tapahtuu yleensä kuukausittaisissa erissä. Valitsemasi takaisinmaksuaika määrittelee kuukausierien suuruuden ja lainan kokonaiskustannukset. Lyhyempi takaisinmaksuaika tarkoittaa suurempia kuukausieriä, mutta kokonaiskustannukset ovat pienemmät, koska korkokulut ovat alhaisemmat. Pidempi takaisinmaksuaika puolestaan pienentää kuukausieriä, mutta kasvattaa lainan kokonaiskustannuksia korkojen vuoksi.

Lainaa 35 000 euroa hakiessasi on tärkeää, että takaisinmaksuaika on realistinen ja sopii taloudelliseen tilanteeseesi. Lainanantajat voivat tehdä muutoksia ehdottamaasi takaisinmaksuaikaan, jos he katsovat sen olevan liian pitkä tai lyhyt lainasummaan nähden. Tämä tehdään yleensä riskienhallinnan näkökulmasta, jotta varmistetaan lainan takaisinmaksu sujuvasti.

Kun saat lainatarjouksen, siitä käy ilmi lopullinen takaisinmaksuaika sekä muut ehdot. Tämä antaa sinulle selkeän kuvan lainan kokonaiskustannuksista ja kuukausittaisista maksueristä. Ennen kuin hyväksyt lainatarjouksen, käytä lainalaskuria arvioidaksesi eri vaihtoehtoja ja varmista, että lainaehdot ovat sinulle sopivat.

Voinko hakea lainaa 35 000 euroa kertalainana tai joustoluottona?

Mikäli olet hakemassa lainaa 35 000 euroa, sinun on hyvä ottaa huomioon, että voit valita joko kertalainan tai jatkuvan lainan, eli joustoluoton. Molemmilla lainatyypeillä on omat etunsa, ja valinta riippuu pitkälti omista tarpeistasi ja taloudellisesta tilanteestasi.

Kertalaina on tyypillinen kulutusluotto, jossa haet ja saat koko lainasumman yhdellä kertaa. Tämä laina maksetaan takaisin sovituissa kuukausierissä, ja lainan ehdot, kuten takaisinmaksuaika ja korko, määritellään etukäteen. Kertalaina sopii erityisesti silloin, kun tiedät tarkalleen, kuinka paljon rahaa tarvitset ja mihin käyttötarkoitukseen. Esimerkiksi suuremmat hankinnat, kuten kodin remontointi tai auton ostaminen, voivat olla hyviä syitä hakea kertalainaa.

Joustoluotto puolestaan tarjoaa enemmän joustavuutta. Tämä lainatyyppi toimii luottotilinä, josta voit nostaa rahaa tarpeen mukaan, aina sovitun luottorajan puitteissa. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen sinulla on mahdollisuus käyttää luottoa juuri sen verran ja silloin kun tarvitset. Kuluja syntyy vain nostetusta osuudesta, eli maksat korkoa ja mahdollisia muita kuluja vain käytetystä lainasummasta. Joustoluottoa voi maksaa takaisin kerralla tai kuukausierissä, ja takaisin maksettu summa palautuu käyttöön odottamaan mahdollista tarvetta. Tämä tekee joustoluotosta kätevän vaihtoehdon silloin, kun tarvitset rahoitusta satunnaisesti ja etukäteen määrittelemättömiin kuluihin.

Molemmat lainatyypit tarjoavat omat hyötynsä. Kertalaina tarjoaa selkeän ja ennakoitavan takaisinmaksusuunnitelman, joka soveltuu hyvin suurten ja kertaluonteisten hankintojen rahoittamiseen. Joustoluotto taas tuo mukanaan joustavuutta ja mukautuvuutta, mikä tekee siitä paremman vaihtoehdon vaihteleviin ja satunnaisiin rahoitustarpeisiin.

Valitessasi lainaa 35 000 euroa, harkitse tarkkaan, mikä lainatyyppi sopii parhaiten sinun taloudelliseen tilanteeseesi ja tarpeisiisi. Näin varmistat, että saat käyttöösi juuri oikeanlaisen rahoituksen, joka tukee parhaiten suunnitelmiasi ja taloudellisia tavoitteitasi.

Kuinka nopeasti voin saada 35 000 euron lainan?

Kun haet 35 000 euron lainaa pankin tai rahoituslaitoksen verkkosivuilla, saat alustavan luottopäätöksen heti. Tämä tarkoittaa, että näet välittömästi, onko lainantarjoaja valmis myöntämään sinulle lainaa 35 000 euroa. Jos luottopäätös on myönteinen ja hyväksyt lainatarjouksen, voit parhaimmillaan saada rahat tilillesi saman tien. Kuitenkin, toisinaan käsittelyaika voi kestää 1-2 arkipäivää, riippuen pankista tai rahoituslaitoksesta.

Käsittelyaika vaihtelee eri lainantarjoajien välillä. Joillakin pankeilla ja rahoituslaitoksilla on käytössä nopeita automaattisia prosesseja, jotka mahdollistavat rahojen siirron tilillesi heti hyväksynnän jälkeen. Toisilla taas saattaa olla manuaalisia tarkistuksia, jotka voivat pidentää käsittelyaikaa yhdestä kahteen arkipäivään.

Vaikka lainan saanti voi olla nopeaa, emme suosittele hakemaan lainaa 35 000 euroa kiireessä. Suuri laina kannattaa aina kilpailuttaa ajan kanssa, jotta löydät itsellesi edullisimman vaihtoehdon. Jos hyväksyt ensimmäisen saamasi lainatarjouksen, et voi vertailla muita tarjouksia, ja näin voit päätyä maksamaan lainasta enemmän kuluja kuin olisi tarpeen.

Kilpailuttamalla 35 000 euron lainan useista eri lähteistä, voit saada useita tarjouksia, joista voit valita parhaan. Tämä prosessi voi säästää sinulle merkittävästi rahaa, sillä lainojen korko- ja kuluerot voivat olla huomattavia. On tärkeää käyttää aikaa eri lainatarjousten vertailuun, jotta löydät juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan ja edullisemman lainan.

Voit saada lainaa 35 000 euroa parhaimmillaan heti, mutta usein käsittely kestää 1-2 arkipäivää. Älä kuitenkaan kiirehdi lainanhakuprosessissa, vaan kilpailuta laina huolellisesti ja vertaile useita tarjouksia ennen päätöksen tekemistä. Tämä varmistaa, että saat edullisimman ja sopivimman lainan tarpeisiisi. Lainaa 35 000 euroa viisaasti ja kilpailuta eri vaihtoehdot löytääksesi parhaan ratkaisun.

Lainaa-netistä.fi
Logo