Lainaa 60 000 euroa

Haluatko hakea lainaa 60 000 euroa? Voit hakea lainaa netistä ilman vakuuksia ja takaajia ja saat alustavan luottopäätöksen heti.

Voit hakea lainaa valitsemaltasi lainantarjoajalta tai kilpailutuspalvelun avulla, joka toimittaa hakemuksen jopa 25 eri lainantarjoajalle.

Kilpailutuspalvelun avulla voit saada yhdellä lainahakemuksella useita lainatarjouksia, joista voit valita halvimman vaihtoehdon tarpeisiisi.

Kilpailuta 60 000 euron laina huolellisesti usean eri pankin ja rahoituslaitoksen välillä, jolloin voit saada monta lainatarjousta vertailtavaksi.
Sortter on suomalainen lainojen vertailupalvelu. Vertailu tehdään aina asiakkaan etu ensimmäisenä.
 • Lainamäärä: 500 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 20 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Nimelliskorko: 4 - 20%Omalaina on 100 % suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
 • Lainamäärä: 500 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 20 vuotta
 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Nimelliskorko: 4,19 - 20%
29,99€
/kkRahalaitos on suomalainen lainanvälityspalvelu, joka on toiminut jo vuodesta 2011 lähtien
 • Lainamäärä: 500 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Nimelliskorko: 4.5 - 20%
23€
/kkUno Laina auttaa löytämään sopivimman lainan kilpailuttamalla useita pankkeja ja rahoituslaitoksia
 • Lainamäärä: 1000 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 20 vuotta
 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Nimelliskorko: 4 - 20%
33,99€
/kkEtsilaina.fi™ palvelun kautta voit hakea lainatarjouksen 1000 – 60.000 euron lainalle
 • Lainamäärä: 1000 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 15 vuotta
 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Nimelliskorko: 4 - 20%
29,99€
/kkUusi kotimainen kattokorko tarjoaa lainaa 10 000-60 000€ aina alle 10% korolla.
 • Lainamäärä: 2000 - 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 18 vuotta
 • Ikäraja: 25 vuotta
 • Nimelliskorko: 5,99 - 10%
15€
/kkEtua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys
 • Lainamäärä: 500 – 60 000€
 • Laina-aika: 1 - 18 vuotta
 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Nimelliskorko: 4,68 - 19%
30,99€
/kkVippi on palvellut tyytyväisiä asiakkaita jo yli 10 vuotta tarjoten erilaisia rahoituspalveluita arjen tueksi.
 • Lainamäärä: 300 - 2000€
 • Laina-aika: 7 - 65 kk
 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Nimelliskorko: 9,9 - 19%
15€
/kk

Tarvitsetko lainaa 60 000 euroa?

Haluatko hakea lainaa 60 000 euroa netistä? Nykyään voit löytää lukuisia lainantarjoajia netistä, jotka tarjoavat 60 000 euron lainoja ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että voit saada tarvitsemasi summan ilman, että sinun tarvitsee antaa omaisuutta tai löytää henkilötakaajaa lainan vakuudeksi.

Voit hakea 60 000 euron lainaa suoraan kotisohvaltasi. Käytä vain puhelintasi tai tietokonettasi ja täytä lainahakemus valitsemasi pankin tai rahoituslaitoksen verkkosivuilla. Saat alustavan luottopäätöksen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Jos luottopäätös on hyväksytty, saat pian lainatarjouksen, jonka voit hyväksyä tai hylätä tarpeidesi mukaan.

Ennen kuin haet lainaa 60 000 euroa, on järkevää tutustua erilaisiin lainantarjoajiin ja heidän tarjouksiinsa. Vertailemalla eri pankkien ja rahoituslaitosten lainatuotteita, korkoja, takaisinmaksuaikoja ja muita ehtoja, voit löytää itsellesi sopivan lainaratkaisun. Useimmilla lainanantajilla on helppokäyttöinen verkkohakemus, jonka täyttämällä voit hakea lainaa netistä vaivattomasti.

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lainahakemuksen, saat alustavan luottopäätöksen. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen saat lainatarjouksen, ja lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen rahat siirretään tilillesi yleensä 1-2 arkipäivän kuluessa. Näin voit saada lainaa 60 000 euroa käymättä pankissa tai rahoituslaitoksessa henkilökohtaisissa lainaneuvotteluissa.

Voit hakea lainaa valintasi mukaan yksin tai yhteishakijan kanssa. Yhteishakijan avulla mahdollisuutesi saada hyväksytty lainapäätös paranevat, ja voit saada edullisemmat lainaehtoja. Lainan hakeminen netissä on vaivatonta, ja se onnistuu milloin tahansa, missä tahansa.

Kenelle myönnetään 60 000 euron laina netissä?

Voit saada lainaa 60 000 euroa netistä, mikäli täytät pankin tai rahoituslaitoksen asettamat vaatimukset. Yleisesti ottaen, sinulla on hyvät mahdollisuudet saada hyväksytty luottopäätös, jos asut Suomessa, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, olet vähintään 18-vuotias ja sinulla ei ole maksuhäiriöitä.

On tärkeää huomata, että eri lainantarjoajilla voi olla vaihtelevia ehtoja lainanhakijalle. Joillakin pankeilla saattaa olla esimerkiksi korkeampi ikäraja, kuten 20 tai 23 vuotta. Mikäli et täytä jonkin lainantarjoajan kaikkia vaatimuksia ja saat hylätyn luottopäätöksen, voit hakea lainaa joltain toiselta lainantarjoajalta, jolla saattaa olla sinulle sopivammat ehdot.

Muista myös varmistaa, että täytät hakemuksen huolellisesti ja rehellisesti, jotta lainan käsittely sujuu mahdollisimman sujuvasti. Jos yhteishakija on mukana hakemuksessa, varmista, että hänenkin tietonsa ovat oikein ja täydelliset.

Jos et saa lainaa 60 000 euroa yksin, voit myös kokeilla hakea lainaa yhdessä puolison tai muun yhteishakijan kanssa. Yhteishakemuksella on paremmat mahdollisuudet saada hyväksytty lainapäätös ja edullisemmat ehdot. Yhteishakijan käyttö voi olla erityisen hyödyllistä, jos toinen hakijoista täyttää vaatimukset paremmin, kuten korkeammat tulot tai puuttuvat maksuhäiriöt.

Kun haet 60 000 euron lainaa netistä, täytät lainahakemuksen valitsemasi pankin tai rahoituslaitoksen verkkosivuilla. Alustavan luottopäätöksen saat nopeasti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Jos päätös on positiivinen, saat lainatarjouksen, jonka voit hyväksyä tai hylätä tarpeidesi mukaan. Hyväksytyn lainatarjouksen jälkeen rahat siirretään tilillesi heti tai yleisesti 1-2 arkipäivän kuluessa.

Muista kilpailuttaa 60 000 euron laina ajan kanssa

Emme suosittele hakemaan lainaa 60 000 euroa hätiköiden tai ainoastaan ensimmäisestä vastaantulevasta pankista tai rahoituslaitoksesta. Kilpailuttaminen on avainasemassa, kun haetaan suurta lainasummaa, kuten 60 000 euroa. Kilpailuta laina huolellisesti eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä ja voit säästää merkittäviä summia.

On tärkeää käyttää aikaa ja harkintaa lainan kilpailuttamiseen. Hae lainaa 60 000 euroa useasta eri pankista ja rahoituslaitoksesta, jotta saat useita lainatarjouksia vertailtavaksi. Näin voit vertailla eri tarjousten ehtoja, korkoja ja kuluja. Voit valita pankit itse tai hyödyntää maksuttomia lainojen kilpailutuspalveluja, joiden avulla voit saada yhdellä hakemuksella jopa yli 25 lainatarjousta.

60 000 euron suuruinen laina on jo niin merkittävä summa, että sen kilpailuttaminen ajan kanssa on ehdottoman tärkeää. Kilpailuttamalla lainan huolellisesti voit nähdä selviä eroja tarjousten välillä, ja siten valita itsellesi edullisemman ja sopivimman lainan. Tämä prosessi voi säästää sinulle paljon rahaa pitkällä aikavälillä.

Kilpailuttamisen hyödyt tulevat esiin vasta, kun pyydät useita lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Vertailemalla näitä tarjouksia huolellisesti, voit tehdä perustellun päätöksen ja valita parhaan mahdollisen lainan itsellesi. Näin varmistat, että et maksa lainasta enempää kuin on tarpeen.

Muista siis kilpailuttaa 60 000 euron laina ajan kanssa. Vertaile huolellisesti eri tarjouksia ja käytä kilpailutuspalveluja apunasi. Tämä varmistaa, että löydät itsellesi edulliset ehdot. Älä hätiköi, vaan ota aikaa löytääksesi parhaan ratkaisun. Kilpailuttaminen on viisaan lainanhakijan tärkein työkalu.

Mihin tarkoitukseen voin hakea lainaa 60 000 euroa?

Voit hakea lainaa 60 000 euroa mihin tahansa käyttötarkoitukseen, sillä lainan käyttökohteelle ei yleensä aseteta rajoituksia. Tämä antaa sinulle joustavuutta käyttää lainaa juuri siihen, mihin sitä eniten tarvitset. Yleisimpiä käyttökohteita ovat esimerkiksi kodin tai kesämökin remontointi, auton hankinta ja lainojen yhdistäminen.

Jos suunnittelet kodin tai kesämökin remontointia, 60 000 euron laina tarjoaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa suuremmatkin kunnostusprojektit. Voit käyttää remonttilainan esimerkiksi keittiön tai kylpyhuoneen uusimiseen, laajennuksen rakentamiseen tai muiden isompien remonttien tekemiseen.

Auton hankinta on toinen yleinen syy hakea lainaa 60 000 euroa. Tällä summalla voit hankkia uuden tai käytetyn auton, joka vastaa tarpeitasi ja toiveitasi. Autolaina voi kattaa myös auton korjauskuluja, jos nykyinen ajoneuvosi tarvitsee suurempia huoltoja tai kunnostuksia.

Lainojen yhdistäminen on kolmas yleinen käyttökohde. Mikäli sinulla on useita pieniä lainoja tai kulutusluottoja, voit yhdistää lainat yhdeksi isommaksi lainaksi. Tämä voi helpottaa lainojen hallintaa ja voi myös alentaa kokonaiskustannuksia, kun maksat vain yhtä lainaa yhdellä korolla ja takaisinmaksuaikataululla.

60 000 euron lainaa voit hakea ilman vakuuksia ja henkilötakaajia, mikä tekee hakemisesta suoraviivaista. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse omaisuutta vakuudeksi tai toisen henkilön takausta saadaksesi lainan. Voit hakea lainaa siihen käyttötarkoitukseen kuin itse haluat, esimerkiksi matkalaina, remonttilaina, venelaina, lomalaina tai valita aivan tavallisen kulutusluoton tai joustoluoton.

Voinko hakea lainaa 60 000 euroa ilman vakuuksia ja henkilötakaajia?

Jos harkitset 60 000 euron lainan hakemista, voit valita joko vakuudettoman tai vakuudellisen kulutusluoton, joustoluoton tai pankkilainan. Vakuudellinen laina voi usein olla edullisempi vaihtoehto, mutta kaikilla ei ole omaisuutta, jota käyttää vakuutena, eikä sopivaa henkilötakaajaa aina löydy. Vakuudettomat lainat ovatkin nykyään suosittuja juuri siksi, että ne tarjoavat joustavuutta niille, joilla ei ole mahdollisuutta tarjota vakuuksia.

Vakuudettoman lainan etuna on mutkattomuus, sillä hakeminen ei vaadi vakuuksien asettamista tai takaajan hankkimista. Monet pankit ja rahoituslaitokset tarjoavatkin lainoja netissä ilman vakuuksia ja takaajia, joten voit saada lainaa 60 000 euroa. Täytä vain lainahakemus verkossa, saat alustavan päätöksen nopeasti ja lainarahat tilillesi yleensä muutamassa päivässä.

Jos kuitenkin sinulla on mahdollisuus käyttää omaisuutta vakuutena tai saat henkilötakaajan, kannattaa harkita vakuudellista lainaa. Vakuudellinen laina voi tarjota alhaisemman koron ja paremmat ehdot, mikä tekee siitä taloudellisesti edullisemman pitkällä aikavälillä. Vakuudellista lainaa harkitessa voit pyytää lainatarjouksen ja vertailla sitä vakuudettoman lainan tarjouksiin nähdäksesi, kumpi vaihtoehto on sinulle edullisempi.

Toinen tapa parantaa mahdollisuuksiasi saada 60 000 euron laina ilman vakuuksia on hakea lainaa yhteishakijan kanssa. Esimerkiksi puolison kanssa haettu laina on pankin näkökulmasta usein turvallisempi, koska kahden hakijan taloudellinen tilanne katsotaan vakaammaksi. Tämä voi johtaa siihen, että lainan ehdot ovat edullisemmat ja laina hyväksytään todennäköisemmin.

Voit siis hakea lainaa 60 000 euroa ilman vakuuksia ja henkilötakaajia, mutta kilpailuttamalla lainan useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä varmistat, että saat paremmat ehdot. Käytä aikaa vertaillaksesi eri lainatarjouksia, sillä näin voit löytää edullisemman lainaratkaisun. Kilpailutuspalvelut voivat auttaa sinua tässä prosessissa, sillä niiden avulla voit saada useita tarjouksia yhdellä hakemuksella ja tehdä päätöksen kaikessa rauhassa.

Kuinka 60 000 euron laina maksetaan takaisin?

Kun haet 60 000 euron lainaa, takaisinmaksuaika on keskeinen tekijä, joka vaikuttaa lainan kustannuksiin ja kuukausieriin. Lainaa 60 000 euroa maksetaan yleensä takaisin kuukausittaisissa erissä, ja voit valita itsellesi sopivan takaisinmaksuajan pankin tai rahoituslaitoksen tarjoamien vaihtoehtojen joukosta. Useimpien lainantarjoajien verkkosivuilla on lainalaskuri, jolla voit arvioida lainan kokonaiskustannukset eri laina-ajoilla sekä kuukausimaksun suuruuden.

Takaisinmaksuaika voi vaihdella yleensä 1-15 vuoden välillä. Pidempi takaisinmaksuaika tarkoittaa pienempiä kuukausieriä, mutta lainan kokonaiskustannukset kasvavat korkojen vuoksi. Lyhyempi takaisinmaksuaika taas johtaa suurempiin kuukausieriin, mutta kokonaiskustannukset jäävät alhaisemmiksi. Lainantarjoajat voivat muokata takaisinmaksuaikaa, jos se ei ole sopiva lainasummaan nähden.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen ja saanut hyväksytyn päätöksen, lainatarjouksessa esitetään lainaehdot, mukaan lukien takaisinmaksuaika ja kuukausierän suuruus. On tärkeää lukea nämä ehdot huolellisesti ja varmistaa, että ne sopivat taloudelliseen tilanteeseesi. Lainalaskurien käyttö auttaa sinua vertailemaan eri takaisinmaksuaikoja ja niiden vaikutusta kuukausimaksuihin ja lainan kokonaiskustannuksiin.

Kun haet lainaa 60 000 euroa, on tärkeää suunnitella takaisinmaksu huolellisesti. Maksuerät alkavat yleensä kuukauden kuluttua lainan nostamisesta, ja ne maksetaan lainantarjoajan antamien ohjeiden mukaisesti. Ajallaan maksetut kuukausierät auttavat välttämään ylimääräisiä kuluja ja mahdollisia maksuhäiriömerkintöjä.

Tarvitsetko lainaa 60 000 euroa? Valitse kertalaina tai joustoluotto

Mikäli olet hakemassa lainaa 60 000 euroa, on tärkeää huomioida, että voit valita kertalainan tai joustoluoton välillä. Näiden kahden lainatyypin ymmärtäminen auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen tarpeidesi mukaan.

Lainaa 60 000 euroa kertalainana on suora ja yksinkertainen vaihtoehto. Kertalaina, eli kulutusluotto, myönnetään yhtenä kokonaisuutena, ja sen takaisinmaksu tapahtuu sovituissa kuukausierissä. Tämä lainatyyppi sopii erityisesti silloin, kun tiedät tarkalleen, kuinka paljon rahaa tarvitset ja mihin tarkoitukseen, esimerkiksi kodin remontointiin tai auton hankintaan. Saat koko lainasumman kerralla käyttöösi ja maksat sen takaisin ennalta määritellyssä ajassa, yleensä kuukausittaisissa erissä.

Toinen vaihtoehto on 60 000 euron laina joustoluottona, joka tarjoaa enemmän joustavuutta. Joustoluotto on luottotili, jolta voit nostaa rahaa tarpeen mukaan, hyväksytyn luottorajan puitteissa. Tämä vaihtoehto on hyödyllinen, jos et ole varma tarkasta lainasummasta tai jos rahantarpeesi vaihtelevat ajan myötä. Joustoluoton etuna on, että maksat kuluja vain nostamastasi osuudesta, ja takaisin maksettu summa palautuu luottotilillesi, jolloin voit käyttää sen uudelleen tarvittaessa.

Lainaa 60 000 euroa hakemalla joustoluottona voit hallita talouttasi joustavammin. Voit maksaa lainan takaisin joko kerralla tai pienemmissä erissä. Tämä tekee joustoluotosta pitkäaikaisemman ja mukautuvamman rahoitusratkaisun verrattuna kertalainaan.

Kun harkitset lainaa 60 000 euroa, arvioi oma taloudellinen tilanteesi ja tarpeesi huolellisesti. Kertalaina voi olla parempi vaihtoehto, jos tarvitset koko summan kerralla tiettyyn tarkoitukseen. Jos taas tarvitset rahaa joustavasti eri aikoina, joustoluotto tarjoaa enemmän mukautumismahdollisuuksia.

Kuinka pian 60 000 euron laina siirretään pankkitililleni?

Kun haet lainaa 60 000 euroa, on ymmärrettävää, että haluat tietää, kuinka nopeasti rahat siirretään tilillesi. Prosessi alkaa lainahakemuksen täyttämisellä valitsemasi pankin tai rahoituslaitoksen verkkosivuilla. Heti hakemuksen lähettämisen jälkeen saat alustavan luottopäätöksen, joka kertoo, onko lainantarjoaja valmis myöntämään sinulle lainaa 60 000 euroa.

Jos luottopäätös on myönteinen ja hyväksyt lainatarjouksen, rahat voivat olla tililläsi nopeimmillaan saman päivän aikana. Kuitenkin, useimmiten rahojen siirtymiseen kuluu 1-2 arkipäivää. Käsittelyaika riippuu pankista tai rahoituslaitoksesta, joten on hyvä varautua mahdollisiin viiveisiin ja tehdä lainavertailu huolellisesti.

On tärkeää muistaa, että 60 000 euron laina on merkittävä summa. Siksi emme suosittele hakemaan lainaa kiireessä. Suuren lainan kilpailuttaminen eri lainantarjoajien välillä on järkevää, jotta voit löytää itsellesi edullisemman vaihtoehdon. Jos hyväksyt ensimmäisen saamasi lainatarjouksen, menetät mahdollisuuden vertailla useita tarjouksia ja löytää paremman diilin.

Kilpailuttamalla lainaa 60 000 euroa voit säästää merkittävästi kustannuksissa. Eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamat ehdot, kuten korot ja takaisinmaksuajat, voivat vaihdella huomattavasti. Vertailemalla lainatarjouksia huolellisesti voit löytää itsellesi parhaat mahdolliset lainaehdot ja säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

Lainan kilpailuttaminen alkaa lainahakemusten täyttämisellä useille lainantarjoajille ja niiden tarjousten vertailulla. Lainalaskureiden käyttö voi auttaa hahmottamaan eri vaihtoehtojen kustannuksia ja kuukausieriä. Kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen ja valinnut parhaan tarjouksen, rahat siirtyvät tilillesi yleensä 1-2 arkipäivän kuluessa.

Lainaa-netistä.fi
Logo